INGYENES tanácsadás: +36 30 220 1100
Megjegyzem magamnak
E-mailben elküld

1011 - Húsfeldolgozás, -tartósítás, kivéve baromfi

Ebbe a szakágazatba tartozik
- marha, disznó, bárány, nyúl, birka, teve stb. vágóhídi vágása, tisztítás és csomagolása
- friss (nyers), hűtött, illetve fagyasztott hús feldolgozása, hasítással
- friss (nyers), hűtött, illetve fagyasztott hús feldolgozása, darabolással

Ebbe a szakágazatba tartozik még
- bálna vágása és feldolgozása szárazföldön vagy speciális vízi járművön
- vágóhídon vágás, feldolgozás során nyert irha és nyersbőr előállítása, pl. gyapjúnyírással, sózással
- sertészsír és egyéb állati eredetű étkezési zsír és háj kiolvasztás és finomítása
- állati belsőség előállítása
- tímáripari bőr előállítása

Nem ebbe a szakágazatba tartozik
-étkezési baromfizsír kiolvasztása, lásd: 1012
- szárított, sózott vagy füstölt hús és húskészítmény gyártása, lásd: 1013

em ebbe a szakágazatba tartozik - magyar kiegészítés
halakból, tengeri állatokból olaj, zsír gyártása, lásd: 1041

ENGEDÉLYKÖTELES-e ez a TEÁOR szám:

Itt tudja ellenőrizni, hogy ez a tevékenység engedélyköteles-e: 1011

Szakmakódok:

1011 teáor alatti szakmakódok

További TEÁOR számok a "" alatt:

Egyéb élelmiszer gyártása (108)

Gyümölcs-, zöldségfeldolgozás, -tartósítás (103)

Malomipari termék, keményítő gyártása (106)

Növényi, állati olaj gyártása (104)

Pékáru, tésztafélék gyártása (107)

Takarmány gyártása (109)

Tejtermék, jégkrém gyártása (105)